Főoldal / Rólunk

Hansa AutomatIQa

Az alapvető cél mit sem változott, mióta a Hansa-t két évtizede megalapítottuk: olyan meghatározó szereplővé akartunk válni az ipari irányítástechnika területén, amely partnerként kezeli az ügyfeleit és a kiváló minőséggel tűnik ki a sűrű mezőnyből. A marketing költségek helyett a jó hírnév volt a mi hírvivőnk. Az elérhetőségünket kézről-kézre adták a megrendelők, amíg szép lassan az egész országba, majd az országhatáron túlra is eljutott. A hátunk mögött tudható több ezer referencia, valamint több száz partnercég megelégedettsége is mind azt igazolja, érdemes volt hozzákezdenünk.

Az ügyfélkör bővülésével mi is felnőttünk. Nem csak a szervezetünk nőtt sokszorosára, de a cég struktúrája és folyamatai is átalakultak a megnövekedett terhelésnek megfelelően. Ma már szigorú minőségbiztosítási rendszert alkalmazunk, és a folyamatos fejlődés lett cégünk egyik alappillére. Hisszük, hogy munkavállalóink jelentik a legnagyobb értéket cégünk működésében, ezért a kollégák állandó képzésére és kiegyensúlyozott életvitelükre különös figyelmet fordítunk.

A kiemelkedő minőség és a vevői megelégedettség mellett nyughatatlanul keressük a jövőbe mutató megoldásokat, hisszük hogy csak így tudunk maradandót alkotni, partnereinkkel közös értékeket teremteni.

Nagyillés Béla
ügyvezető

Keressen bennünket bátran

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!